Morgenmad

Morgenmad er det første måltid på dagen og spiller en vigtig rolle i dansk madkultur. Det anses for at være med til at starte dagen med energi og kan variere fra enkle, hurtige retter til mere omfattende måltider, afhængigt af både personlige præferencer og livsstil.

Morgenmad består ofte af brød, mælkeprodukt, grød, æg eller frisk frugt – for nogle det vigtigste måltid på dagen.

Franskbrød med birkes

Franskbrød med birkes - enkelt og lækkert.

Blåbærsyltetøj

Hjemmelavet blåbærsyltetøj – smagen af sommer på glas!

Ymerdrys

Når man siger ymer, siger man også ymerdrys!

Krydderboller

Krydderboller til hygge om søndagen.

Amagermad

Amagermad min barndoms favorit mellemmad.

Ristede havregryn

Ristede havregryn forløberen til "granola"

Øllebrød

Øllebrød, så er mormor på spil igen, en klassisker.

Birkes

Birkes, lavet på gærdej.