Tilbehør

Portvinssky

Portvinssky – den elegante detalje på frokostbordet.

Stuvede løg

Stuvede løg – klassisk tilbehør der vækker mormor til live

Gulerods- og kålrabirøsti

Gulerods- og kålrabirøsti – sprøde grøntsagsrøsti med nordisk smag.

Kartoffelrand

Kartoffelrand - husmandskost med elegance!

Porrerand

Porrerand – velsmagende grøntsagsret i randform.

Æbler med gele

Æbler med gele - tilbehøret til steg, fjerkræ og vildt.

Myntegele

Myntegele - et strejf af forår hele året!

Syltede pærer

Syltede pærer – søde, krydrede og perfekte hele året.

Sellerirand

Sellerirand – retromad med selleri i randform!

Flutes

Flutes – fransk inspiration, dansk tradition!

Stuvet blomkål

Stuvet blomkål – en ægte klassiker i det danske køkken!

Stuvede gulerødder

Stuvede gulerødder - overraskende godt tilbehør!

Brasede kartofler

Brasede kartofler – den sprøde klassiker fra mormors køkken!

Råkostsalat

Råkostsalat – fra hippiekøkken til hverdagsfavorit.

Ymerdrys

Når man siger ymer, siger man også ymerdrys!

Stuvede snittebønner

Stuvede snittebønner – hverdagsmad med charme.

Stuvede asparges

Stuvede asparges – cremet mormor-klassiker fra køkkenet!

Rabarberkompot

Rabarberkompot – enkel, frisk og fyldt med smag!

Hvedekiks

Hvedekiks den hjemmebagte Mariekiks.

Rugkiks

Rugkiks med let nøddeagtigt smag til ostebordet.

Tarteletbunde

Tarteletbunde, hjemmegjorte er bedre end købte.

Brun sovs

Brun sovs, livets eliksir!

Stuvede brændenælder

Stuvede brændenælder - vild og vitaminrig.

Bløde løg

Bløde løg, det sødmefyldte tilbehør til blandt andet hakkebøffen.

Krydderfedt

Krydderfedt skal der på frokostbordet.

Melboller

Melboller skal der i suppen.

Hasselback kartofler

Hasselback kartofler - festkartoflen fra 80'erne.

Ristede havregryn

Ristede havregryn forløberen til "granola"

Stuvede ærter og gulerødder

Stuvede ærter og gulerødder det gode tilbehør til farsretter.

Kødboller

Kødboller, til supper og forloren skildpadde.

Mælkestuvning

Mælkestuvning, fundamentet for alle grøntsagsstuvninger.

Stuvede kartofler

Stuvede kartofler, det gode tilbehør til kød- og fiskeretter.

Remoulade

Remoulade, klæder smørrebrød og stegt fisk.

Fiskesennep

Fiskesennep, det pikante indspark til mange ting.

Hjemmelavet rødkål

Hjemmelavet rødkål, det uundværlige tilbehør til steg og and.

Syltede drueagurker

Syltede drueagurker, det perfekte tilbehør til smørrebrødet m.m.

Flødepeberrod

Flødepeberrod, pikante og skarpe tilbehør til kød og smørrebrød.

Italiensk salat

Italiensk salat, pålæg eller topping til det gode stykke smørrebrød.

Waldorfsalat

Waldorfsalat. det perfekte tilbehør til steg og vildt.

Mormordressing

Mormordressing - nostalgi og velsmag til den grønne salat.

Blommechutney

Blommechutney en krydret kompot eller marmelade.

Stuvet spinat

Stuvet spinat, velsmagende tilbehør.

Rysteribs

Rysteribs sommerens bedste tilbehør!

Risrand

Risrand, traditionelt suppetilbehør i Østjylland.
syltede rødbeder; syltede rødbeder opskrift

Syltede rødbeder

Syltede rødbeder er hjørnestenen for syltning, og det perfekt match
klassisk agurkesalat; klassisk agurkesalat opskrift

Agurkesalat

Agurkesalat, det syrlige, søde og friske pift til mange retter.