Kalv

Kalvekød er en finere udgave af oksekød og stammer fra unge kvæg, typisk under et år gamle. Det er kendt for sin lyse farve, møre tekstur og milde smag, hvilket gør det velegnet til både klassiske danske hverdagsretter og festlige anledninger.

Farserede løg

Farserede løg – mormormad med fars og flødesovs.

Oktobergryde

Oktobergryde – en klassisk dansk efterårsret

Frikadelle med rødkål og surt

Frikadelle med rødkål og surt - smørrebrødsklassiker!

Forlorne kyllinger

Forlorne kyllinger – en forloren klassiker fuld af smag.

Kåldolmer

Kåldolmere – fyldte kålblade med fars og sovs.

Kålrouletter

Kålrouletter – klassisk mormormad med fyldte kålblade

Kalvefrikassé

Kalvefrikassé – mormormad med mild smag og masser af nostalgi!

Farserede æg

Farserede æg - fugl, gris og kalv.

Karbonader eller Krebinetter

Karbonader eller Krebinetter - mormormad uanset hvad!?

Kødboller

Kødboller, til supper og forloren skildpadde.

Fyldt hvidkål

Fyldt hvidkål, tager tid - men er det hele værd.

Klassiske köttbullar

Klassiske köttbullar - svensk klassiker nr. 1.

Forloren skildpadde

Forloren skildpadde, slowfood mormormad.

Stegt lever

Stegt lever, retten der deler vandene.

Boller i selleri

Boller i selleri, god mormormad der lidt er blevet glemt.

Boller i karry

Boller i karry, klassisk og voldsom populær.

Forloren hare

Forloren hare, det er rigtig mormormad.

Wienerschnitzel

Wienerschnitzel, et strejf af Wien og en rigtig kroklassiker!

Skipperlabskovs

Skipperlabskovs, gammeldags kødstuvning.

Frikassé

Frikassé

Osso buco

Osso buco, italiensk gryderet til de kolde måneder.
frikadeller; frikadeller opskrift

Frikadeller

Frikadeller, de bedste er mormors!

Cordon bleu

Cordon bleu, fransk mad der blev fin mad i 80'erne.

Farserede porrer

Farserede porrer, nem og lækker mormormad.

Kalvesylte

Kalvesylte det fine alternativ til julens sylte.