Vandgrød

Vandgrød refererer til en meget simpel form for grød, hvor vand anvendes som den eneste væske i stedet for mælk eller fløde, der typisk er at finde i de finere grødretter til når det skal være luksuriøst . Denne type grød var/er især udbredt i perioder, hvor der var/er knappe midler, eller hvor man ønsker en let, neutral grød, som kan fungere som basis for yderligere tilbehør.

Lollandsk sulevælling

Lollandsk sulevælling, en vintervarmer.

Sødsuppe

Sødsuppe, klassisk dessert eller formad.

Sagosuppe

Sagosuppe, til højtider og festmiddage.
Havregrød når det er bedst

Havregrød

Havregrød er nok ubetinget den grød vi spiser mest nutildags!

Vandgrød (Byg)

Vandgrød er den ultimative fattigmandskost - en mormormad klassiker.

Øllebrød

Øllebrød, så er mormor på spil igen, en klassisker.