Frokost

Frokost er et centralt måltid i den danske madkultur og udgør ofte et let, men nærende måltid, der nydes i løbet af dagen. Traditionelt er frokosten kendetegnet ved enkle, men velsmagende retter, som ofte anrettes på smukt udskårne rugbrød med et udvalg af pålæg og tilbehør eller små lune retter.

Fattigmands tatar

Fattigmands tatar – luksus på budget!

Blomkålsgratin

Blomkålsgratin - en af de fine grøntsagsretter!

Fiskerand

Fiskerand – klassisk dansk festret!

Toast Skagen

Toast Skagen – svensk luksus på ristet brød.

Stjerneskud

Stjerneskud lyser på et hvert frokostbord!

Glaseret hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg - en tidløs favorit!

Frikadelle med rødkål og surt

Frikadelle med rødkål og surt - smørrebrødsklassiker!

Skinkesoufflé

Skinkesoufflé – når mormormad møder fransk finesse.

Bøf Lindstrøm

Bøf Lindstrøm – den svenske hakkebøf med rødbeder og kapers.

Skinkestang

Skinkestang – 90'ernes butterdejshit!

Hjemmelavet medisterpølse

Hjemmelavet medisterpølse - ikonisk klassiker med smag af tradition!

Brasede kartofler

Brasede kartofler – den sprøde klassiker fra mormors køkken!

Skinkesalat

Skinkesalat – den hakket luksus fra slagteren!

Landgangsbrød

Landgangsbrød - smørrebrødets svar på et "kinderæg"!

Pæreflæsk

Pæreflæsk - pærer og flæsk i rustik og uimodståelig kombination

Melon med spegeskinke

Melon med spegeskinke – en mundfuld af 70’ernes elegance!

Stikkelsbærflæsk

Stikkelsbærflæsk – en glemt sommertradition!

Rygeost

Rygeost, fynsk ostetradition og sommerklassiker.

Stegte sild i eddike

Stegte sild i eddike en klassiker fra frokostbordet.

Pariserbøf

Pariserbøf den danske frokostklassiker!

Spegepølse med sky og rå løg

Spegepølse med sky og rå løg – rustik klassiker!

Rollmops

Rollmops – syltede silderuller med tysk oprindelse.

Marinerede sild med løg og kapers

Marinerede sild med løg og kapers – den første smørrebrødsklassiker!

Tarteletbunde

Tarteletbunde, hjemmegjorte er bedre end købte.

Rognfrikadeller

Rognfrikadeller den nemme fiskefrikadelle.

Kogt torskerogn

Kogt torskerogn en af vinterens fine retter!

Finker

Finker bør vi alle lave når vi hjemmeslagter!

Krydderfedt

Krydderfedt skal der på frokostbordet.

Amagermad

Amagermad min barndoms favorit mellemmad.

Ristet blodpølse

Blodpølse med æbler – en gammel og glemt klassiker køkkenet!

Tarteletter med skinke, ærter og gulerødder

Tarteletter med skinke bedre end dens fætter med høns.
Sylte; sylteopskrift

Sylte

Sylte smagfuld mormorpålæg.

Wienersalat

Wienersalat overset pålæg eller frokostret med pølser.

Potkäse

Potkäse, liv til osterester.

Brødæggekage

Brødæggekage, madspild med velsmag.

Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller - fisk er ikk' så ringe endda!

Kartoffelpandekage

Kartoffelpandekage sprød, blød og velsmagende.

Skidne æg

Skidne æg, en af påskens glæder.

Friteret camembert

Friteret camembert, nostalgisk mundfuld fra 70'erne og 80'erne.

Dyrlægens morgenmad

Dyrlægens morgenmad, til når det er for sent til natmad.

Dyrlægens natmad

Dyrlægens natmad, der faktisk blev serveret til en dyrlæge.

Leverpostej

Leverpostej, en uundværlig ting i madpakken og på frokostbordet.

Stegte sild

Stegte sild, nemt, lækkert og lidt overset vinder på middagsbordet.

Biksemad

Biksemad, restemad der smager fantastisk.

Rullesteg med svesker

Rullesteg med svesker, overset mormormad.

Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges - mormormad og kroklassiker.

Rabarberflæsk

Rabarberflæsk balancerer det fede, salte, syre og sødme fra rabarber!
frikadeller; frikadeller opskrift

Frikadeller

Frikadeller, de bedste er mormors!
Klassisk Æggekoge; klassisk æggekage opskrift

Klassisk Æggekage

Den klassiske æggekage, er den optimale lune frokost ret.
Slikporrer; slikporrer opskrift

Slikporrer

Slikporrer - en glemt lækkerbisken til frokost.

Rejecocktail

Rejecocktail, den nye og luksuriøse forret fra 70’erne og 80'erne.

Æbleflæsk

Æbleflæsk den glemte mormorret.

Hakkebøf med bløde løg

Hakkebøf med bløde løg, en af de ukronet nationalretter.