Bær

Bær er små frugter, der typisk er saftige, rige på vitaminer og antioxidanter, og som ofte har en intens smag. I Danmark er bær en fast del af sommeren og sensommeren, men de bruges også i vintertid – ofte frosne – til desserter, bagværk, syltet eller grød.

Bær bringer ikke kun farve og smag til maden, men bidrager også med en sund dosis næringsstoffer – en ægte naturens gave, som vi nyder især i sommermånederne!

Tyttebærgrød

Tyttebærgrød - en frisk og smagfuld frugtgrød!

Hyldebærsaft

Hyldebærsaft – efterårets mørke drik med varme og velvære!

Hindbærsaft

Hjemmelavet hindbærsaft – sommerens sødme på flaske!

Brombærsaft

Brombærsaft – sommerens smag på flaske!

Blåbærsyltetøj

Hjemmelavet blåbærsyltetøj – smagen af sommer på glas!

Ribssaft

Ribssaft - den ægte smag af den danske sommer!

Brombærmarmelade

Brombærmarmelade – sommerens vilde skat fra skov og krat!

Blåbærtærte

Blåbærtærte - Fætter Gufs favorit!

Stikkelsbærflæsk

Stikkelsbærflæsk – en glemt sommertradition!

Stikkelsbærtrifli

Stikkelsbærtrifli – frisk sommerdessert med vaniljecreme og makroner.

Solbærsyltetøj

Solbærsyltetøj – klassisk, sød og let syrlig!

Blåbærsaft

Blåbærsaft både nemt, smukt og utrolig velsmagende!

Jordbærmarmelade

Jordbærmarmelade - rød, sød og helt uimodståelig

Rabarber-stikkelsbærgrød

Rabarber-stikkelsbærgrød – en sød-syrlig sommersmag!

Hyldebær-æblegrød

Hyldebær-æblegrød – en af efterårets vitaminbomber!

Hindbærmarmelade

Hindbærmarmelade – den søde sommer på glas!

Stikkelsbærmarmelade

Stikkelsbærmarmelade – som i gamle dage!

Rysteribs

Rysteribs sommerens bedste tilbehør!