Brød

Brød er mere end bare en madvare – det er en essentiel del af dansk madkultur, som findes i mange former og varianter. Det er ofte betragtet som en basisfødevare og udgør fundamentet for mange måltider, fra morgenmad til frokost og aftensmad.

Brød er et bagværk fremstillet af mel, vand, salt og et hævemiddel (gær eller surdej). Det bages i ovn og kan have en blød, luftig eller tæt og grov konsistens afhængig af typen og tilberedningsmetoden – en uundværlig del af både den daglige madlavning og den kulturelle identitet i Danmark – en sand hyldest til tradition, håndværk og kvalitet

Pariserboller

Pariserboller - de danske scones.

Franskbrød med birkes

Franskbrød med birkes - enkelt og lækkert.

Flutes

Flutes – fransk inspiration, dansk tradition!

Ymerdrys

Når man siger ymer, siger man også ymerdrys!

Kommenskringler

Kommenkringler gode til eftermiddagstheen.

Hvedekiks

Hvedekiks den hjemmebagte Mariekiks.

Rugkiks

Rugkiks med let nøddeagtigt smag til ostebordet.

Snobrød

Snobrød det oplagte bagværk til hygge ved bålet.

Tarteletbunde

Tarteletbunde, hjemmegjorte er bedre end købte.

Krydderboller

Krydderboller til hygge om søndagen.

Kløben

Kløben – det sønderjyske adventsbrød
norske klejner; norske klejner opskrift

Norske klejner

Norske klejner er julens svar på en donut.

Boller

Boller, til fødselsdagen eller når der er gæster!

Hveder

Hveder den sidste rest af Store Bededag.

Hvedebrød

Hvedebrød, det hurtige og nemme brød.

Sigtebrød

Sigtebrød, en farmor/mormor brødklassiker.

Birkes

Birkes, lavet på gærdej.