Frugtgrød

Frugtgrød er ofte at betragte som en dessert, der laves ved at koge frugt sammen med sukker og væske (vand, saft eller mælk), indtil det bliver til en tyk, cremet grød. Retten udnytter sæsonens friske frugter og kan varieres i smag alt efter hvilke frugter, der anvendes – fra bærgrød til æble- eller pæregrød. Den serveres ofte med fløde eller mælk, hvilket giver en dejlig kontrast søs-syrlige grød.

Tyttebærgrød

Tyttebærgrød - en frisk og smagfuld frugtgrød!

Hybengrød

Hybengrød – klassik velsmag fra det danske efterår!

Pærevælling

Pærevælling - fin dansk madkultur.

Stikkelsbærgrød

Stikkelsbærgrød - mormors have og sommerferier!

Æblegrød

Æblegrød – en enkel klassiker fra mormors køkken!

Rabarber-stikkelsbærgrød

Rabarber-stikkelsbærgrød – en sød-syrlig sommersmag!

Hyldebær-æblegrød

Hyldebær-æblegrød – en af efterårets vitaminbomber!

Rødgrød

Rødgrød, smagen af sommer og en sprogtest.

Abrikosgrød

Abrikosgrød, god smag året rundt.

Brombærgrød

Brombærgrød, en rigtig sensommergrød.

Blommegrød

Blommegrød, god sensommergrød med stor smag.

Sveskegrød

Sveskegrød, god snag både som kold grød og i bagværk.

Rabarbergrød

Rabarbergrød - forårets og sommerens bedste grød!

Jordbærgrød

Jordbærgrød, smagen af dansk sommer.